Text Image
12.5%
Hvor stor er din virksomhed?
Hvad er formålet med din hjemmeside?
Hvor mange undersider skal du bruge?
Skal din hjemmeside have specielle funktioner? (Booking, kundelogin, prisberegner, …)
Skal din hjemmeside oversættes til flere sprog?
Er indholdet til din hjemmeside klar? (Tekster, logo, billeder)
Hvordan skal din hjemmeside se ud?

Du er næsten i mål!

Udfyld formularen nedenfor. Herefter sendes prisestimat og detaljer til dig på mail.

finish image

Ny hjemmeside

Verden er gået online og du skal med!

Vi køber ind og søger information på nettet mere end nogensinde før. For virksomheder er det derfor altafgørende at have en attraktiv og velfungerende hjemmeside. Hos PrimaWeb er vi specialister i at designe og udarbejde nye og moderne hjemmesider specielt tilpasset din virksomhed.

Nyt website

Vi udarbejder hjemmesiden i et brugervenligt hjemmesideprogram (CMS) som fx WordPress eller Joomla. Du vil derfor nemt selv kunne tilføje eller redigere indholdet på siden efterfølgende.

Det er blevet mere og mere normalt at gå på nettet fra mobilen eller en tablet. Vores hjemmesider er naturligvis responsive og tilpasser sig automatisk mobiler og tablets.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO