Få det bedste ud af din hjemmeside

Mangler du besøgende på din hjemmeside? Eller har du mange besøgende, som bare ikke køber noget? Det tyder på, at din hjemmeside trænger til at blive optimeret. Vi kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, så den får flere besøgende og de besøgende bliver til kunder. Vi kan med andre ord hjælpe med at øge konverteringen. Dette gør vi naturligvis til en fast lav timepris, så det bliver en god forretning for dig at lave ændringer på din hjemmeside.

Optimering Af Website
Flere kunder og øget salg

For at få flere kunder og dermed øget salg på din hjemmeside, handler det om at få de rigtige besøgende ind på hjemmesiden. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvem målgruppen for din hjemmeside er og målrette hjemmesiden og markedsføringen efter det. Der er nemlig stor forskel på besøgendes præferencer og købsmønstre.

Ved at få din hjemmeside optimeret kan du bl.a. opnå:

  • Flere og større køb fra din webshop
  • Flere henvendelser fra hjemmesiden
  • Flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev

Der er mange forskellige ting, som har indflydelse på, hvordan besøgende agerer på en hjemmeside. Når vi optimerer din hjemmeside, ser vi derfor bl.a. på opbygningen af hjemmesiden, teksterne, brugervenligheden og hvor ”SEO-venlig” hjemmesiden er.

Fungerer din hjemmeside godt nok?

Er du egentlig godt tilfreds med antal besøgende og salget på din hjemmeside, men synes funktionaliteten halter? Så kontakt os. Vi kan hjælpe dig med at identificere problemerne og optimere funktionaliteten på hjemmesiden, så den kommer til at fungere, som du ønsker det.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO