WordPress – det bedste valg til hjemmesider!

Hvis du skal have en ny hjemmeside, kan det helt klart anbefales at vælge en WordPress hjemmeside. Næsten en tredjedel af alle hjemmesider er nemlig udviklet i WordPress og det er der en grund til. WordPress hjemmesider kan tilpasses enhver type virksomhed, de er særdeles brugervenlige og så er de fra start optimeret til online markedsføring som for eksempel SEO.

Wordpress
Det er helt gratis

WordPress er et såkaldt Open Source System, hvilket betyder, at det er gratis og at koderne bag systemet ligger frit tilgængelige. Du kan altså downloade WordPress kvit og frit! På grund af de mange brugere verden over er der også rigtig mange gratis plugins (udvidelsesmoduler).

Nemt at bruge

WordPress er opbygget som skabeloner, der tilpasses din virksomhed. Du får en god struktur og flot grafisk opsætning. Ved hjælp af plugins (udvidelsesmoduler) tilføres hjemmesiden den rette funktionalitet for dig og dine kunder. WordPress er et brugervenligt system, som du hurtigt vil kunne lære. Du vil derfor nemt selv kunne tilføje eller redigere indholdet på din hjemmeside efterfølgende.

Optimeret til SEO fra starten

WordPress er optimeret efter de bedste standarder inden for kodning og semantisk markup. Det betyder, at WordPress hjemmesider er vellidte af søgemaskiner som Google og Bing. Derudover kan WordPress udvides med plugins, som gør systemet ekstra SEO-venligt fx Yoast SEO.

Wordpress
Perfekt på alle skærmstørrelser

WordPress hjemmesider er responsive. Det betyder, at de automatisk tilpasser sig alle skærmstørrelser og giver en god brugeroplevelse på både mobiltelefoner, tablets og almindelige computere. Dette er særdeles vigtigt, da Google har flere søgninger fra mobiler end fra computere.

Få kvalificeret hjælp

WordPress er uhyre populært. Derfor findes der også mange specialister, som er klar til at løse ethvert problem, du måtte have. Vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Wordpress demo hjemmeside

Her finder du et eksempel på hvordan din hjemmeside kunne se ud.

Wordpress demo hjemmeside
Se live demoSe live demo!

Denne demo hjemmeside vil være velegnet til de fleste små og mellemstore virksomheder. Vi har bygget den til at indlæse hurtigt og gør ændring nemme at foretaget.

Performance Scores GT Matrix Score
Page Details GT Matrix Score

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO