Facebook

Ram din målgruppe helt præcist med Facebook-annoncering!

Facebook har på verdensplan cirka 1,5 milliarder brugere og cirka 53 % af alle danskere i alderen 16 – 89 år bruger Facebook dagligt. Der er altså kæmpe potentiale for at blive set af rigtig mange mulige kunder. Med Facebook-annoncering kan du ved brug af relevante kampagner, annoncer og opslag ramme din virksomheds målgruppe meget præcist.

Facebook

For at komme ordentligt i gang med Facebook-annoncering, kræver det at du får oprettet din Business Manager og en annoncekonto samt at du gør dig nogle strategiske overvejelser i forhold til hvad målet er med din annoncering og hvem din målgruppe er.

Vi hjælper dig med at:
  • Opsætte din Facebook Business Manager og din annoncekonto
  • Installere Facebook Pixel på din hjemmeside, så du kan analysere, hvordan dine annoncer klarer sig og om du opnår de forventede resultater
  • Lægge den bedste strategi for dig med hensyn til kampagnens formål, målgruppe, annoncetype m.m.
  • Opsætte annoncer og eventuelt annonce-flows

For at få mest muligt ud af sin Facebook-annoncering er det vigtigt at overvåge sine Facebook-kampagner løbende og optimere dem, så de hele tiden er tilpasset den måde ens målgruppe reagerer og interagerer med kampagnerne på. Dette kan vi naturligvis også hjælpe med.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO