Text Image
12.5%
Hvilken type virksomhed har du?
Benytter du SEO i dag?
Hvor mange sider / produkter har du på din hjemmesider
Hvordan træffer dine kunder beslutning om at købe?

Du er næsten i mål!

Udfyld formularen nedenfor. Herefter sendes prisestimat og detaljer til dig på mail.

finish image

SEO - Search Engine Optimization

Udnyt dit potentiale og kom til tops på Google med SEO / søgemaskineoptimering

Der er hverken salg eller besøgende i at ligge på side 5 på Google med dit søgeord, men har du nogensinde tænkt ”hvorfor ligger mine konkurrenter over mig på Google?” Svaret er meget enkelt. Det gør de, fordi Google bedre kan lide dem end dig.

Det er i bund og grund det, SEO går ud på – at få Google til at synes bedre om din side end dine konkurrenters. Det lyder enkelt, men at bejle til Google er en lang proces, hvor hårdt arbejde, tålmodighed og troværdighed skaber resultater.

"Vi kan få dig på side 1 på Google"

Har du hørt den før? Det er både useriøst og utroværdigt. Der er igen garantier i denne verden, og det er der heller ikke, når vi laver SEO. Til gengæld kan vi udnytte dit potentiale og tilføje det en god portion styrke, der kan få dig så højt op som muligt.

Det vigtigste af alt er, at den søgemaskineoptimering, vi laver for vores kunder, skaber øget salg og omsætning. Hvad nytter det at ligge nr. 1 på ”røde æbler”, hvis du ikke sælger røde æbler?

Det skarpeste SEO-hold

Vores SEO-eksperter har mange års erfaring med søgemaskineoptimering, og deres mange år i branchen har bragt dem vidt omkring fra Google i Silicon Valley til stillinger som SEO-konsulent i Nordamerika, hvor konkurrencen er hårdere, og de nyeste trends og tendenser ser dagens lys. Derfor tør vi godt sige, at vi stiller med det skarpeste hold, når vi skal have din side til tops på Google.

Hvis vi gjorde det samme som alle de andre, ville vi jo bare blive en del af mængden, og det samme vil din virksomhed på Google. Vores SEO-eksperter har på en utraditionel måde og i dialog med vores kunder skabt resultater på Google, som sætter en stor streg under uudnyttede markeder og omsætning.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO