Om os

Velkommen til Primaweb. Her på siden kan du læse om os og om hvordan vi brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med de webbaserede udfordringer I har.

Om PrimaWeb
Hvem er vi?

Primaweb er et online web- og marketingbureau, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe din virksomhed med at tjene penge ved online salg. Vi leverer hurtigt og til en fast skarp timepris.

Vi tilbyder online markedsføring indenfor bl.a. SEO (Search Engine Optimization – søgemaskineoptimering), Google Ads, Facebook og nyhedsbreve. Vi kan også hjælpe dig med at forbedre din hjemmeside, så du får flere besøgende og øget salg, eller vi kan lave en helt ny hjemmeside eller webshop til din virksomhed.

Det vigtigste for os er, at du får værdi for dine penge. Sammen finder vi den rigtige løsning til din virksomheds behov, så du ikke kommer til at betale for noget, du ikke har brug for. Med andre ord skal du tjene penge på at arbejde sammen med os.

Det kan siges helt kort:

Skarp pris – Hurtig levering – Prima resultat.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO