Text Image
12.5%
Hvilken type Shopify webshop ønsker du?
Hvor mange produkter skal du have på din Shopify webshop?
Skal din Shopify webshop have nogle specielle funktioner? (B2B login, pop ups, …)
Skal din Shopify webshop oversættes til flere sprog?
Hvordan skal din Shopify webshop se ud?
Har du allerede en plan med din markedsføring?

Du er næsten i mål!

Udfyld formularen nedenfor. Herefter sendes prisestimat og detaljer til dig på mail.

finish image

Shopify – få en professionel webshop hurtigt og billigt

Med en Shopify-webshop kan du komme hurtigt og billigt i gang med at sælge online – uanset om du er nybegynder eller rutineret inden for e-handel.

Du får en velfungerende, driftsikker og grafisk flot webshop med en brugervenlig og intuitiv back-end, som gør det nemt for dig at oprette og redigere dine produkter, lave on-page SEO, følge dine ordrer m.m.

Shopify webshop

Din nye webshop er naturligvis udviklet i et responsivt design, så webshoppen automatisk tilpasser sig brugerens skærmstørrelse og giver en god og hurtig brugeroplevelse på både mobil, tablet og almindelig computer.

Samtidig findes der et væld af apps og plugins, så du nemt kan optimere din webshop med fx SEO, sociale medier, økonomisystemer, chat-funktioner, nyhedsmails, produktanmeldelse og meget mere. Læs mere om Shopify-apps her. https://apps.shopify.com/

Kom hurtigt i gang med at sælge

Fordi webshoppen udvikles med udgangspunkt i et af Shopifys mange webshop-designs og ikke helt fra bunden, kan vi hos PrimaWeb hurtigt sætte det hele op, så din webshop er klar til lancering i løbet af 14 dage. Herefter kan du nemt selv oprette dine produkter samt indsætte tekster og billeder.

En Shopify-webshop er altså en brugervenlig og velfungerende pakkeløsning, som får dig lynhurtigt i gang med at sælge online.

Slip for tekniske bekymringer

Med en Shopify-webshop kan du slippe for tekniske bekymringer og koncentrere dig om at drive din forretning.

Hosting og backup. Hastighed og sikkerhed. Det er der alt sammen styr på – og det virker bare!

Dermed kan du fokusere på din kerneforretning og på at drive trafik til din nye webshop.

Fleksibelt webshop-design

Når vi udvikler din nye webshop, tager vi udgangspunkt i et af Shopifys prædefinerede temaer og tilpasser det med din virksomheds farver, logo og typografi. Dermed kommer webshoppen til at afspejle din virksomhed 100 %.

Hos Shopify er der mere end 70 temaer at vælge mellem tilpasset forskellige brancher. Hvilket tema, vi skal tage udgangspunkt i, finder vi ud af sammen, så vi sikrer, at webshoppen lever op til netop dine ønsker og behov.

Månedligt strategimøde

Hos PrimaWeb er det vigtigt for os, at vores kunder lykkes. Derfor følger vi dig og din nye webshop løbende de første seks måneder.

Vi tilbyder dig et månedligt onlinemøde, hvor vi gør status, snakker strategi og evaluerer på, hvordan det går. På den måde er vi sikre på, at du kommer godt i gang med din nye webshop.

Her kan vi også være behjælpelige med sparring i forhold til konvertering, Google Ads, SEO, sociale medier og meget mere

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at øge dit online salg? Udfyld formularen eller ring til os med det samme, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge på din virksomheds hjemmeside.

Vælg PrimaWeb fordi…

Hos PrimaWeb hjælper vi dig med at blive mere synlig på nettet og øge dit online salg. Vi er specialister i at lave nye hjemmesider og webshops, og vi kan hjælpe dig med din online markedsføring, så du får mest værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du tjener penge på at arbejde sammen med os. - Henrik Fly Sevelsted, CEO